Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Finnish Street Rod Nationals 2017

FSRA Street Rod Nationals 11.-13.8.2017 Uusikaupunki

FSRA:n 20-vuotisjuhlanatikat eli FSRA Street Rod Nationals järjestettiin 11-13.8 Uudessakaupungissa. Muualla maassa riehuneista ukkosmyrskyistä huolimatta saimme viettää viikonloppua kauniin kesäisessä säässä. Majoitus- ja juhlapaikaksi oli valittu merenrantahotelli Aquarius, johon väki saapuikin perjantain aikana. Perjantaina ei ollut erityistä järjestettyä ohjelmaa vaan silloin vaihdettiin kuulumisia ja kierreltiin parkkiksella.

Lauantain aamiaisen jälkeen starttasimme hotellin pihamaalta Rod Runille, jonka varrella oli 5 erilaista tehtävärastia alkaen liikenneministerin pärstäkuvan kivittämisellä. ( taisi olla useimpien suosikkitehtävä). Rod Run jytyytti merellisissä maisemissa hieman yli 60 kilometrin reitin päätyen lopulta Lounaskahvila Merilintuun kalakeitolle ja saaristolaisleivälle. Täältä matka jatkui klo 14-16 väliseksi ajaksi Uudenkaupungin Torille. Kaupungin Matkailutoimisto ja paikallislehti olivat mainostaneet tuloamme ennalta tehokkaasti, sillä jo saapuessamme oli tori täpösen täynnä yleisöä ja autoista kiinnostuneita kyselijöitä riitti koko visiitin ajaksi. Torilta siirryimme takaisin hotellille saunomaan ja valmistumaan iltajuhlaa varten. 

Iltabileet aloitimme mahdottoman maukkaalla ja runsaalla juhlaillallisella, totesimme kokin ammatinvalinnan osuneet täysin nappiin. Illallisen jälkeinen iltaohjelma alkoi hallituksen esittelyllä ja siitä palkintojen jaolla jatkuen.  Alla lista palkituista ja mm. Vuoden Hot Rodin ynnä Hot Rod Mama-palkintojen valintaperusteet kerrottiin tilaisuudessa pitkän kaavan mukaan.  Muodollisuuksien jälkeen heitimme kannat kattoon ja ryhdyimme rokkaamaan Jinx The Bandin tahdissa. Bändi kertoi myöhemmin meidän olleen paras yleisö ever. No tietenkin, sen verran oli vauhtia ja fiilistä 

Lämmin kiitos kaikille mukanaolleille sekä tapahtuman toteutumiseen vaikuttaneille.

Ensi vuonna 10-12.8.2018 Pirkanmaalla !

 

 


 

FSRA ry-  20th Street Rod Nationals-palkitut

 

Rod Run

 

1.rasti  Bernerin kivitys: Jani Huhtamäki, Vexi Lehtonen

2.rasti  Kettingin heitto: Sami Silvola, Jarmo Mäkelä

3.rasti  Venetelineen siirto: Aki Kuivalainen, Antti Blomroos

4.rasti  Desibelimittaus: Lassi Kuorttinen, Jorkki Korhonen

5.rasti  Sokkoajo: Tommi Äikää, Aki Kuivalainen

 

Rod Run- koko kisan paras: Aki Kuivalainen

 

Poker Run paras autokunta: Emmi ja Lassi Kuorttinen

 

Longest Run: Timo Kuosmanen

 

Paskin Tuuri: Heikki Kemppainen

 

Vuoden Vedätys: Autokunta nro 9

 

Hot Rod MamaNitrobarbi-team: Anu Eskelin, Mari Lindgren, Suski Osara ja Taina Seuna

 

Hot Rod of the Year 2017: Kake Latvan  Ford Roadster -32

Foorumilla lisää

kuvalinkkejä ja videokuvaa!