Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tiedotteet

JÄSENMAKSU 2019 

Jäsenmaksu on 30 euroa.

Jäsenmaksut 2019 on laskutettu sähköpostitse

jäsenrekisterin kautta jäsenistöltä.

 

Jäsenmaksulla saat:

-     Rodiator -lehden

-     Pääsy FSRA jäsenfoorumille

-     FSRA -rodinatikat vain jäsenille

-     ESRA -rodinatikoiden ilmoittautumisapua

-     Jäsenetuja yhteistyökumppaneilta

-     FHRA:n jäsenmaksu kympillä (norm. 25,-)

 

UUDET JÄSENET - Toimittakaa yhteystietonne sihteeri(a)fsra.fi jäsenmaksun laskuttamista varten.

 

FSRA STREET ROD NATIONALS 9.-11.8.2019

 

Kesän hauskin, hilpein ja muutenkin paras roddaritapahtuma eli kerhon kesäkekkalot, rodinatikat järjestetään tänä vuonna Nurmijärven Kiljavanrannassa 9.-11.8.


Majoitus on kaikille samassa pytingissä ja tarjolla on sekä kahden (35,-/hlö/vrk), että yhden hengen (55,-/hlö/vrk) huoneita. Aamiainen sisältyy huonehintaan. Myös vaunupaikkoja on ja vaunuväelle on myynnissä erikseen aamiaispaketteja. Uskallamme luvata, että majoituskapasiteetti ei lopu kesken.


1. MAJOITUSVARAUKSET SUORAAN KILJAVANRANNASTA (arkisin 8-16) puhelimitse 09 276 251 ja mainitse samalla, että tulet FSRA-tapahtumaan.


2. Kun olet varannut majoituksen, ILMOITTAUDU KERHOLLE joko sähköpostitse sihteeri@fsra.fi tai puhelimitse 0400 608 882 25.7. mennessä ja kerro autokuntasi osanottajamäärä (yhden tulee olla FSRA:n jäsen) sekä tapahtumapaitojen koot. Ilmoittautumisen yhteydessä saat lisäinfoa.

 

 

Kaikille 25.7 mennessä ilmoittautuneille tapahtumamaksu on 40 euroa (7-15 vuotiaille 15 euroa) ja sisältää tapahtumapaidan, runsaan ruokailun lauantain Rod Runilla, lauantain iltaohjelman bändeineen sekä juhlaillallisen. Illan bilebändinä meillä on huikea Boogie Machine (mm. Hara Saanio, Texas Oilistakin tuttu, Juuso Haapasalo jne). Jokaiselle autokunnalle luvassa yllärilahja. Näissä kekkereissä ei ole koskaan tylsää :)

 

Hopi hopi ilmoittautumaan, tervetuloa mukaan!

 

ESRA 2019

ESRA Nationals 2019  Interlaken, Sveitsi